Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


PAPÍROVÉ JARO, PRAHA - CHODOV, 23.-24.4.2004

Otevřenou mistrovskou soutěž a výstavu papírových modelů s doprovodným programem pořádají DDM Šalounova Praha, KCPM 05 Golden Apollo, CPM o.s. a redakce časopisu ABC.

Připravovaný program:

Pátek 23.4.2004
Přejímka soutěžních i výstavních modelů od 16 do 22 hod. v prostorách DDM Šalounova. Soutěž je otevřena pro všechny standardní oborové kategorie papírových modelů a všechny věkové kategorie. Nad rámec klasické soutěže pořadatel dále vypisuje kategorii dětské tvorby do 9 let a kategorii dioráma. Organizace soutěže a hodnocení modelů podle standardů CPM. Startovné: žáci 10,- junioři 20,- a senioři 30,- Kč/model. Do soutěže je možno přihlásit maximálně tři modely (po jednom v dané kategorii).

Sobota 24.4.2004
Přejímka výstavních modelů od 8 do 12 hod. Vaše modely jsou vítány v libovolném množství. U rozměrnějších exponátů prosím kontaktujte v časovém předstihu pořadatele, aby Vám mohl být připraven odpovídající prostor pro prezentaci. Od 9 hod. otevřeno pro veřejnost. Od 15 hod. slavnostní vyhlášení výsledků akce. Po celou dobu akce je zajištěn prodej papírových modelů a doprovodný program.

Doplňkové akce:

  • Vesničko má papírová - megadioráma s námětem zemědělské architektury, zemědělské a stavební techniky. Přispějte svým modelem či modely ke vzniku mega-soustředění papírových modelů a přispějte svým názorem k výběru modelů pro podzimní Speciál Déček ABC s tímto námětem - Sestavte si svůj Speciál ABC. Každý účastník obdrží dárek!

  • Modelářský bazar a burza. Vedle komerčních prodejců vyčleníme prostor i pro ty z vás, kteří máte nepotřebné modely (libovolného stáří) a chcete je prodat, nebo vyměnit.

  • Veřejná prezentace a soutěž pro nové, doposud neznámé, málo známe či začínající autory papírových modelů s libovolným námětem. Vaše práce budou posouzeny komisí "s.r.v." a diváckým hlasováním o hodnotné ceny. V rámci této akce se Vám představí mimo jiné J. Bouška s modely zemědělské techniky, R. Srp s modely nákladních vozů a O. Hejl s modely architektury.

  • Divácké hodnocení všech prezentovaných modelů v kategoriích: nejhezčí model techniky, nejhezčí model stavby, nejhezčí model Papírové vesničky, nejhezčí model nových autorů a celkově nejhezčí model akce. V každé kategorii bude oceněn vítěz a divácké hodnotící listy budou slosovány.

  • Hrátky s papírem - nechte se překvapit.

Jednotné vstupné 30,- Kč/osobu. Rodinné vstupné 50,- Kč (dva dospělí a dvě děti).
Zdarma členové CPM, osoby do 130 cm výšky a všichni ti, kteří přispějí modelem do výstavy.

Těšíme se na Vaši účast

Bližší informace na www.cpm.cz nebo přímo u pořadatelů:

Monika Messnerová, DDM Šalounova, tel.: 604 947 759,
e-mail: moncamess@seznam.cz

Josef Kropáček, KCPM Golden Apollo, tel.: 606 865 077,
e-mail: josef.kropacek@czech-tv.cz

Václav Jančata, CPM o.s., tel.:602 485 512, e-mail: vjancata@volny.cz

Propagační leták ke stažení zde

 

TOPlist





 

 Webmaster