Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


 

10. ročník soutěže panenkářů a loutkářů

Již 10. ročník soutěže se koná v Jindřichově Hradci.
Letošní téma „Vánoční příběh“.
Je to téma, ve kterém můžete čerpat z bohaté kytice národních tradic od Sv. Martina do Tří Králů a rozvinout svoji fantazii.
Termín konání soutěže je 11.09.2009 - 13.09.2009

Podmínky soutěže:
Soutěže se může zúčastnit kdokoliv s jedním, nebo i více objekty vlastní výroby v kterékoliv kategorii podle vlastního výběru. Všechny objekty, hlavně reprodukce musí být označeny na zátylku iniciálami výrobce a rokem výroby. Soutěžící musí mít své objekty ve vlastních stojanech a v kategoriích „scénky“ všechny objekty a případné dekorace na pevných podložkách ( deskách, tablech). V kategorii 6. „Portréty podle předlohy“ je nutno přiložit fotografii, nebo obrázek originálu. Soutěžní objekty není přípustné použít v dalších ročnících soutěže „Česká panenka“. Vizitku jednotného rozměru se jménem autora, názvem objektu, prodejní cenou (neprodejné) je možno přiložit k soutěžnímu objektu v sobotu ráno až po vyhodnocení porotou (hodnocení je anonymní). Pořadatel nepřebírá zodpovědnost za případné vykradení bytu, atelieru,dílny atp.
Podáním přihlášky se svým podpisem potvrzuje soutěžící, že přihlášené objekty jsou výhradně jeho práce a souhlasí s případným fotografováním a publikováním soutěžních objektů.
Zveme všechny milovníky panenek na výstavu, která se uskuteční po ukončení soutěže. Bude se na co dívat a možná někoho zaujmou vystavené panenky k vlastnímu sbírání.
 

 
 
TOPlist





 

 Webmaster