Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Nürnberg 2006 - Spielwarenmesse

Od 2. do 7. února se v Norinberku koná 57. ročník veletrhu Spielwarenmesse Internetional Toy Fair. Na ploše 155 000 m2 představí 2700 vystavovatelů ze 60-ti zemí nejžhavější novinky z oboru. Českou republiku prezentuje na tomto ročníku rekordních 37 firem.
V loňském roce navštívilo veletrh 77.000 odborníků ze 100 zemí celého světa.
Mezi nejzajímavější témata roku 2006 patří vedle outdooru, také literatura pro děti a mládež, karneval, ohňostroje, halloween a party, panenky a plyšové hračky, ale také nejrůznější reklamní předměty převážně s motivy "Mistrovství světa ve fotbale 2006", které se uskuteční právě v Německu.
Veletrh hraček Spielwarenmesse 2006 jako jediný veletrh shromažďuje všechny výrobce značkového zboží v odvětví hraček z celého světa a vytváří mezinárodní trh s hračkami překračující kontinenty.
Každoroční celosvětový přehled o novinkách získají nákupčí a obchodníci v přepracovaném středisku innovation center v hale 4, které bude prezentovat více novinek a vše s novým designem, a také prostřednictvím ceny innovation award, kterou bude odborná porota propůjčovat v roce 2006 již potřetí.
Pro skupiny produktů panenky/plyšové hračky plánuje organizátor společně s vystavovateli zvláštní event v hale 1. V tematických světech budou představeny náročné prezentace produktů pro dekorování výstavních skříní či výloh. Poskytnou podněty, jak v obchodě samotném mohou společníci z dětství či sběratelské kousky získat pozornost spotřebitelů.
S denně obměňovanými tematickými highlights a přehlídkami se výrobci skupiny produktů karneval, oslavy, žertovné předměty, ohňostroje na zvláštní ploše v hale 5 pouštějí do závodu. Přesně s příchodem "pátého ročního období" získají obchodníci nápady, jak díky vrcholící sezóně karnevalů přitáhnout do obchodu další zákazníky a jaké svátky - jako například halloween - lze jako ziskové u konečného zákazníka prosadit.
Po úspěšném zavedení skupiny produktů outdoor&volný čas v roce 2005 a díky velké poptávce v této oblasti bude i v roce 2006 opětovně uskutečněna zvláštní akce "fun, games & moves".
Oblíbené knihy pro děti a mládež jako doplněk sortimentu naleznou obchodníci na společném stánku knižních nakladatelství pro děti a mládež v hale 11.0. Spolupráce mezi knižním veletrhem ve Frankfurtu a veletrhem hraček, započatá v roce 2005, přináší obchodníkům s hračkami do Norimberku kvalitní dětskou literaturu a naopak prodejcům knih do Frankfurtu hry a hračky.
Mezinárodní rozmanitost trhu s hračkami bude vedle přímých vystavovatelů doplněna o pavilony zemí.
Na veletrh hraček Spielwarenmesse 2006 se přihlásily společné stánky z 15 zemí: Austrálie, Čína, Velká Británie, Hongkong, Indie, Itálie, Korea, Polsko, Ruská federace, Švýcarsko, Španělsko, Sri Lanka, Tchajvan, Thajsko, USA. Především malí a středně velcí výrobci, kteří se se svou individuální paletou produktů nemohou umístit v mezinárodních odbytových kanálech, se tak mohou přiblížit obchodníkům a nákupčím, kteří hledají nové nabídky.
Rádi bychom Vás upozornili, že tento veletrh je přístupný pouze odborným návštěvníkům starším 16-ti let. Nemůže se tedy stát jako na obdobných veletrzích, že obchodníci nemají klid na svá obchodní jednání a vystavovatelé jsou zavaleni koupěchtivými návštěvníky a nemají pak čas na potenciální velké odběratele. Také se zde těžko najde někdo, kdo by nabízel své zboží koncovým zákazníkům za ceny menší, než za jaké dodává svým velkoodběratelům.
Oficiální stránky veletrhu zde.

Mapka příjezdu k výstavišti zde.
Plán příjezdových tras ke stažení zde.

 

TOPlist





 

 Webmaster