Udělejte si větrník - Udělej sám

 
Úvod
Zprávy a zajímavosti
Veletrhy
Nebezpečné hračky
Udělejte si sami
Obsah - stránky
SHH
Kontakt

Nastavte si nás jako domovskou stránku


Mezinárodní mistrovství republiky v točení káči - výsledky

Martin Bureš - vítězTřetí ročník Mezinárodního mistrovství ve vrtění dřevěných káč se uskutečnil tradičně u příležitosti Polabských vánočních trhů na výstavišti v Lysé nad Labem v sobotu 11. prosince.
V průběhu celého soutěžního dne, který zorganizovali spolu s výstavištěm mladí skauti z Nymburka a Lysé nad Labem a firma František Kolínský - výroba dřevěných hraček Kounice, se v jednotlivých disciplínách soutěžně i nesoutěžně vystřídalo na tisíc dětí i dospělých. Mezi nimi byli i účastníci z Itálie, Španělska a Německa. V doprovodném programu vystoupili mistr republiky ve střelbě z luku a kuše Vladimír Kácha, pěvecký soubor Studio DD, mažoretky z Nymburka, bavič a zpěvák Vláďa Hron.Vláďa Hron se také snažil, ale na vítěze neměl
V deseti věkových kategoriích byly v závěru odpoledne vyhlášeni Mistři dřevěné káči a absolutní vítěz, který obdržel titul Velmistr dřevěné káči 2004 - Martin Bureš z Lysé nad Labem. Vyrovnal svůj rekord z prvního ročníku, kdy rovněž zvítězil, i výkon loňského velmistra, a to 11 najednou roztočených káč.

   
TOPlist





 

 Webmaster