TRAKTOR ZETOR S VALNÍKEM

Model traktoru Zetor je vyroben osvědčenou metodou z potištěného vysocekvalitního plechu. Celý model je ručně a tedy i kvalitně sestaven z jednotlivých dílů. Na rozdíl od podobného modelu má tento celokovová kola a je dodáván v sadě s valníkem, který má zvýšená čela.

Traktor je vybaven mechanickým celokovovým strojkem na klíček, který zajišťuje pohon modelu. Strojek umožňuje pohyb třemi různými rychlostmi vpřed, jednou rychlostí vzad a dokonce s použitím ruční brzdy je možné zařadit neutrál. V tomto stavu stojí traktor na místě a pouze se ozývá zvuk, který věrně připomíná klasický motor traktorů Zetor. Model má přední nápravu řiditelnou volantem. Vlečku lze za traktor připojit kolíkem, který je upevněn řetízkem k zadní části modelu.


Vlečka má otočnou přední nápravu a i vlastní spřáhlo umožňuje pohyb nahoru a dolu. Zadní bočnici lze po odjištění západek sklopit.

Tento model je opravdovou zmenšeninou skutečných traktorů a to včetně všech základních funkcí, kterými disponuje i jeho větší kolega.

 Délka traktoru s valníkem je 28 cm.